Stiinta & Tehnologie

#modele auto #showroom Mercedes #constanta

Ce modele auto poti vedea intr-un showroom Mercedes din Constanta

Daca citesti acest articol si te afli in Constanta, cautand sa iti cumperi o noua masina, ai ajuns la locul potrivit. In cazul in care iti doresti un Mercedes-Benz, afla ca poti gasi foarte usor aproape orice model auto Mercedes in showroomurile din Constanta. Alegand sa apelezi la un dealer auto autorizat, ai posibilitatea sa faci un test drive cu mai multe modele auto Mercedes disponibile in Constanta si sa alegi cea mai potrivita masina pentru tine.

Showroomul Tiriac Auto din Constanta

De ce Tiriac Auto? Deoarece este unul dintre dealerii care au cel mai mare portofoliu de marci auto de pe piata, printre care si Mercedes-Benz. Mai mult, chiar in Constanta se afla un showroom multibrand Tiriac Auto, astfel ca poti face comparatii intre modele auto ale mai multor producatori de top pentru a fi sigur ca pleci acasa cu automobilul perfect pentru nevoile si exigentele tale.

Viziteaza un showroom Mercedes din Constanta precum cel al Tiriac Auto, pentru a descoperi cele mai noi modele de masini Mercedes. Totodata, aici ai si posibilitatea sa faci un test drive sau sa obtii oferte avantajoase de leasing auto. Consilierii din showroomul Mercedes Constanta ai dealerului Tiriac Auto sunt pregatiti pentru a-ti oferi informatii detaliate despre orice model de Mercedes.

Modele auto Mercedes disponibile in showroomul din Constanta

In showroomul Mercedes din Constanta al dealerului Tiriac Auto ai posibilitatea de a vedea modelele de Mercedes din stoc. In momentul de fata acestea sunt:

  • MERCEDES-BENZ Clasa C C 200 d Limuzina
  • MERCEDES-BENZ Clasa GLC GLC 250 D 4MATIC COUPE
  • MERCEDES-BENZ Clasa S S 350 d 4MATIC L Limuzina
  • MERCEDES-BENZ Clasa GLE GLE 350 d 4MATIC
  • MERCEDES-BENZ V CLASS V 250 AVG/L
  • MERCEDES-BENZ Clasa C Coupe C 200 Coupe

Conditii de finantare

Daca esti din Constanta si iti doresti atat de mult o masina Mercedes, acum nu mai trebuie sa iti faci griji in privinta banilor. Tiriac Auto ofera conditii avantajoase de finantare tocmai pentru a-ti implini visul. Poti alege o masina Mercedes noua sau una rulata. Indiferent de bugetul de care dispui, ai certitudinea ca masinile sunt fara probleme si sunt atent testate si verificate.

Buy Back in showroomul Mercedes din Constanta

Atunci cand ajungi la Tiriac Auto in Constanta esti avantajat oricum. Daca ai pus ochii pe un Mercedes si vrei doar sa te bucuri de el fara sa il achizitionezi pe termen nelimitat atunci ai optiunea Buy Back. Ce presupune asta? Ca tu poti lua o masina noua pe care o poti conduce pe o perioada de timp stabilita de tine si un numar de kilometri la alegerea ta. Dupa terminarea contractului, dealerul auto Mercedes Tiriac Auto Constanta o poate rascumpara si vei primi inapoi suma stabilita anterior de comun acord.

Daca esti si acum in cautarea unui showroom in Constanta pentru achizitionarea unui Mercedes, vino in locatiile Tiriac Auto si vei beneficia de consiliere si test drive-uri pentru a alege modelul Mercedes care se potriveste cel mai bine stilului tau de viata. Intra acum pe site si afla mai multe detalii. Daca iti este mai usor sa ajungi direct in showroom adresa este Soseaua Mangaliei nr. 211.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea