Stiinta & Tehnologie

#motorola #Motorola Droid RAZR HD #Motorola Droid RAZR MAXX HD #lansare motorola

Ce diferente exista intre Motorola Droid RAZR HD si RAZR MAXX HD?

Motorola lanseaza in luna octombrie in SUA doua telefoane extrem de similare, care pot crea confuzie pentru cumparatori: Motorola Droid RAZR HD si Motorola Droid RAZR MAXX HD. Afla care sunt diferentele importante intre cele doua modele.

Cele doua diferente importante vizeaza spatiul de stocare si bateria. In timp ce Motorola Droid RAZR HD pune doar 16GB la dispozitie utilizatorului, RAZR MAXX HD include 32GB.

In plus, Motorola Droid RAZR MAXX HD are o baterie foarte puternica, de 3.300 mAh, in timp ce RAZR HD este dotat cu o baterie ceva mai uzuala, dar tot foarte puternica, de 2.530 mAh, potrivit GSMArena.com.

Specificatiile pe care cele doua smartphone-uri Motorola le au in comun includ: ecranul de 4,7 inci cu rezolutie HD 1280x720, procesorul dual-core Quamcomm cu nuclee Krait la 1,5 GHz, memoria RAM de 1 GB si procesorul grafic Adreno 225.

Motorola Droid RAZR HD, dar si RAZR MAXX HD vor fi lansate cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich, dar vor primi update la Android 4.1 Jelly Bean pana la sfarsitul anului.

Sursa foto: DigitalTrends.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea