Stiinta & Tehnologie

#cautari romani #cautari google #romani #google # top cautari google

Ce cauta romanii pe Google. Ramai uimit!

Simona Halep, Cupa Mondiala/ World Cup, Nymphomaniac, diaspora si Ebola se numara printre cei mai cautati termeni pe motorul online Google, in Romania, in 2014, scrie Mediafax.

An de an, compania face public un top mondial al celor mai populare cautari efectuate pe motorul Google, dar si cate unul pentru fiecare tara in parte. Astfel, in topul celor mai cautate persoane pe Google in 2014 de catre romani se afla jucatoarea de tenis romana Simona Halep, urmata de Robin Williams, Conchita Wurst, Adrian Iovan, Bear Grylls si Klaus Iohannis.

Simona Halep conduce si topul cautarilor generale pe Google in 2014. In acest clasament urmeaza "iPhone 6", "rezultate bacalaureat", "Eurovision", Robin Williams, "alegeri prezidentiale", Conchita Wurst, "titularizare", World Cup, Adrian Iovan.

Pe de alta parte, clasamentul celor mai populare cautari de tipul "Ce este..." pe Google, in acest an, este condus de "ce este diaspora", urmat de "ce este Ebola".

"Nymphomaniac" a fost cel mai popular film pe Google in acest an, iar in topul celor mai cautate emisiuni de televiziune pe Google se afla "Romanii au Talent".

Cele mai populare evenimente sportive pe Google in 2014 au fost: World Cup, Wimbledon, Steaua-Dinamo, Romania-Ungaria si Roland Garros.

Sursa foto: plus.google.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea