Stiinta & Tehnologie

#masina de cusut #alegere masina de cusut

Cauti o masina de cusut ieftina, dar performanta?

Indiferent de domeniul in care activam, cu totii ne dorim sa putem achizitiona cele mai performante aparate, dispozitive sau sisteme care sa ne ajute in realizarea task-urilor, la preturi cat mai reduse. A gasi insa un produs care sa dispuna de un raport calitate-pret foarte bun necesita o cercetare amanuntita a pietei. si, chiar si atunci cand pare ca am gasit cea mai buna solutie, tot suntem nevoiti sa facem un compromis.

Analizand piata, am descoperit un furnizor de echipamente pentru fabricile si atelierele de croitorie care merita sa fie promovat: Bro Rom. Pe site-ul cusutsibrodat.ro putem gasi o masina de cusut ieftina, dar performanta, capabila sa functioneze pe perioade indelungate de timp intr-o stare impecabila si sa faca fata unui volum de munca impresionant.

Putem afirma ca Bro Rom este compania care furnizeaza masini de cusut impresionante din punct de vedere al performantei. in portofoliul acesteia se regasesc atat produse destinate utilizatorilor casnici, potrivite pentru incepatori sau utilizatori ocazionali, cat si produse din clasa industriala, ideale pentru marile fabrici de confectii si textile. Indiferent de nivelul de experienta, clientii au siguranta ca in oferta companiei vor descoperi produsul de care au nevoie, la cel mai bun pret de pe piata.

Si, va vine sa credeti sau nu, cei care au folosit produsele achizitionate de pe site-ul acesteia au afirmat ca nu au fost nevoiti sa faca nici un compromis. Da, pare greu de crezut! Pentru a nu vorbi in neant si fara a sustine afirmatiile mentionate, vom enumera, in cele ce urmeaza, avantajele, beneficiile si caracteristicile masinilor de cusut electrice din portofoliul companiei Bro Rom.

Masinile de cusut electrice de la Bro Rom – caracteristici si avantaje

Fiind unul dintre cei mai mari furnizori Brother in Romania, compania Bro Rom nu isi permite sa comercializeze produse sub un anumit standard al calitatii si performantei. Ca atare, o masina de cusut profesionala sau industriala din oferta acesteia dispune de urmatoarele caracteristici:

  • fiabilitate in exploatare, fiind asigurata utilizarea echipamentului pentru o perioada indelungata de timp, fara a prezenta urme grave de uzura;
  • carcasa rezistenta, realizata dintr-un material dur, capabila sa faca fata socurilor si zgarieturilor;
  • motor puternic, in functie de brandul producator si de nivelul de experienta al publicului caruia ii este adresata;
  • functii multiple incorporate intr-un design ergonomic;
  • mobilitate crescuta si usurinta de transportare;
  • garantie extinsa (36 de luni);
  • cele mai bune preturi raportate la calitatea oferita (acestea variaza in functie de model, de caracteristicile tehnice, de brandul producator).

3 modele de masini de cusut ieftine, dar eficiente

Pentru a va face o idee despre care sunt caracteristicile unora dintre cele mai apreciate modele de masini de cusut din portofoliul companiei care, pe langa pretul avantajos, aduc numeroase beneficii in sfera functionalitatii, am ales sa va prezentam trei modele:

1. Brother Innov-is a16

Este un model adaptat incepatorilor, usor de folosit, care face parte din noua generatie de masini de cusut computerizate, destinata uzului casnic. Se remarca prin: 16 modele de cusaturi, inclusiv 3 de butoniera automata, sistem automat de infilare a atei in ac, selector de programe Jog Dial, iluminarea zonei de coasere cu LED etc.

2. Brother RH137

Este modelul prin care utilizatorii au reusit sa aduca putina creativitate in garderoba lor si prin care au readus la viata obiectele vestimentare detinute. Se remarca prin: 37 operatiuni de coasere si 27 cusaturi prestabilite decorative, buton de coasere inversa, blat de lucru cu brat detasabil, placa de stopat, ideala pentru coaserea materialelor delicate etc.

3. Brother Innov-is A150

Este destinata celor care vor sa duca pasiunea pentru croitorie la un alt nivel. Cele peste 150 de tipuri de cusaturi decorative si cele 4 tipuri de fonturi le-au permis utilizatorilor sa isi puna in practica ideile si indemanarea. Alte caracteristici: sistem automat de infilare in ac, taiere automata a firului, tastatura electronica pentru selectarea cusaturilor, blat de lucru cu masa detasabila etc.

Descoperiti mai multe modele pe site-ul cusutsibrodat.ro!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea