Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #joc de societate #catan

Catan devine joc pentru telefoanele mobile

Pentru realizarea jocului a fost nevoie de mintile a doua companii.

GlobalFun si Exozet vor transpune actiunea din Catan pe telefoanele mobile.

Actiunea jocului

Jocul original nu este o versiune pentru PC sau alta platforma. Catan a fost creat de Klaus Teuber si este un joc de societate . Originalul a fost tradus in 25 de limbi si inca are succes de la 13 ani de la crearea lui.

Ca si primul Catan, versiunea pentru telefoane mobile este un joc de strategie si expansiune in care utilizatorul trebuie sa cucereasca cat mai multe teritorii ale adversarului.

"Jocul Catan - The First Island este unul din cele mai populare jocuri care exista si suntem siguri ca conetine la fel de actiune si in versiunea pentru telefoanele mobile" a spus Bertil Krumnack, EVP Sales & Business Development la GlobalFun.

Munca de echipa


Cei care au realizat jocul sunt cei de la studiourile Exozet Games, companie dezvoltatoare de jocuri pentru dispozitivele mobile. In schimb, Catan va fi distribuit de GlobalFun.

Jocul se bazeaza pe versiunea originala numita The Settlers of Catan. Totodata, titlul va fi disponibil pentru terminalele Sony Ericsson prin portalele de download Fun & Downloads, Play Now si Play Now Arena.

"Suntem bucurosi ca Exoxet si GlobalFun au facut echipa pentru a putea distribui jocul pe plang global. Echipa noastra a facut o treaba bune, suntem siguri ca GlobalFun vor face la fel", a declarat Frank Zahn, Managing Partner al Exozet Games.

Catan va putea fi cumparat si prin alte moduri pe intreg mapamondul. Pretul jocului nu a fost inca anuntat de producator.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea