Stiinta & Tehnologie

#pret #vanzari #apple #iphone #specificatii

Cat costa noul iPhone "ieftin" pregatit de Apple

Planurile Apple de a lansa un iPhone ieftin, cu specificatii modeste, vor fi indeplinite in 2013. Mai multe surse au confirmat deja proiectul, dar si pretul la care Apple vrea sa vanda noul telefon.

Poreclit de fani iPhone mini, noul smartphone Apple va costa intre 99 si 149 dolari, potrivit unor surse citate de Bloomberg.

Un iPhone "ieftin" nu ar avea aceleasi specificatii de top ca si modelele lansate pana acum de Apple, dar ar putea concura mai bine cu telefoanele ieftine Android.

Aspectul telefonului ramane insa acelasi, iar iPhone-ul nou va arata aproape identic cu iPhone 5. Strategia de reducere a pretului iPhone, la care Apple lucreaza inca din 2011, vizeaza inlocuirea unor materiale, in special a carcasei, dar si utilizarea de componente mai vechi, de la iPhone 4 si iPhone 4S.

Apple spera ca telefonul sa aduca vanzari importante in China si India, dar un iPhone mai ieftin ar fi binevenit oriunde in lume.

Sursa foto: Gigaom.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea