Stiinta & Tehnologie

Case-mate lanseaza ecranul Privacy Screen Pro pentru iPhone

Case-mate a anuntat lansarea ecranului privacy Screen Pro pentru iPhone, la pretul de 20 de dolari.

Privacy Screen Pro este un atasament “clear screen” care se lipeste de iPhone prin aderare statica. Acesta previne ca utilizatorii ocazionali sa vada ce este pe ecranul iPhon-ului tau – la unghiuri de 45 de grade sau mai mult, creand o ceata intunecoasa care ii impiedica pe oamenii din jurul tau sa citeasca informatii confidentiale .

Prin intermediul acestui atasament, proprietatile de intunecare ale ecranului functioneaza si pe orizontala si pe verticala, iar aderarea statica nu lasa nicio urma pe ecran, dupa indepartare.

Atasamentul pentru ecranul de 2x3 inci vine cu o panza pentru stergere , o foita grafica pentru masuratori si cu un card aplicator pentru soft. Se portiveste cu iPhone-ul, Treo si telefonul HTC Touch.

PCWorld.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea