Stiinta & Tehnologie

#facebook #retele de socializare #persoane enervante Facebook

Care sunt cele mai enervante persoane de pe retelele de socializare

Persoanele care publica frecvent fotografii cu mancarea pe care o servesc in fiecare moment al zilei, dar si cele care dau prea multe detalii despre viata lor personala sunt catalogate cele mai enervante de pe platforma de socializare Facebook.


Peste jumatate din participantii la sondaj (53%) au declarat ca sunt foarte deranjate pe retelele de socializare de persoanele care posteaza informatii despre cate calorii au consumat in fiecare zi si isi arata formele bine lucrate la sala. De asemenea, 45% din participantii la studiu au declarat ca persoanele cele mai enervante de pe Facebook sunt cele care posteaza mereu imagini cu toate felurile de mancare pe care le servesc.

Pe locul al treilea in topul celor mai enervante persoane, cu 42%, se afla utilizatorii care publica mesaje criptate, acestea fiind urmate de persoanele care isi invita prietenii sa participe la diverse jocuri.

Sursa foto: dailytech.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea