Stiinta & Tehnologie

#joc # joc telefon # candy crush # vieti noi #niveluri noi

Veste buna! Candy Crush Saga primeste niveluri noi

"Candy Crush Saga", cel mai popular joc al momentului de pe Facebook si de pe telefoanele cu Android si iOS, a primit un update masiv: 65 de niveluri noi, scrie mashable.com.

Update-ul introduce si un nou mod de joc, numit Dreamworld (Lumea de vis). Asta inseamna ca orice jucator care a reusit sa termine cel putin 50 de niveluri ale jocului original Candy Crush Saga poate accesa noul mod facand click pe un nou personaj, bufnita Odus.

Astfel, odata ce ai accesat "Lumea de vis" a lui Odus, vei avea sansa sa joci un nou set de niveluri si sa il impiedici pe acesta sa cada de pe "Luna". Dupa prima miscare, Odus are, la capetele balansoarului sau, doua bomboane de diferite culori. Scopul este sa mentii bufnita in echilibru prin spargerea unui numar egal de bomboane din cele doua culori.

Candy Crush Saga este cel mai popular joc de pe Facebook si unul dintre cele mai descarcate din magazinele de aplicatii pentru Android si iOS.

Foto: mashable.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea