Stiinta & Tehnologie

#lansare Samsung Galaxy S7 #Galaxy S7 #Samsung Galaxy S7 #samsung

Cand va fi lansat Samsung Galaxy S7 si ce imbunatatiri aduce

Noul Samsung Galaxy S7, despre care se zvoneste ca va fi lansat in luna ianuarie 2016, vine cu imbunatatiri semnificative privind fragilitatea. Dupa ce predecesoarele sale, Galaxy S6 si S6 Edge, au fost imbracate integral in sticla, pentru Samsung Galaxy S7, prosucatorii au ales ca aliaj magneziul.

Carcasa din magneziu, care va acoperi spatele telefonului, il va face mult mai rezistent la caderi si aproape imposibil de zgariat, sustine libertatea.ro.

Noul smartphone va oferi o noua experienta audio, gratie solutiei SABRE 9018AQ2M, produsa de ESS Technology, care ofera un semnal spectaculos, de 129 dB si care suporta formate precum DSD si PCM p la 32-bit si 384 Khz.

In ceea ce priveste procesorul, Samsung va lansa doua variante: una cu procesor Qualcomm Snapdragon 820 si alta cu octa-core-ul Exynos. Camerele foto vor avea 16MP, respectiv 5MP camera frontala, potrivit gadgetreport.ro.

Sursa foto: toancanhbaochi.vn

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea