Stiinta & Tehnologie

#campionat national de sms #natural born chatter #qwerty #lg ks360

Campionatul National de SMS, Natural Born Chatter ajunge in Romania

Startul competitiei sms pe tastatura QWERTY s-a dat ieri pe data de 28 octombrie 2008.

Concursul se va desfasura online, pe un site dedicat, iar marea finala va aduce fata-n fata 30 de finalisti din toata tara

Pentru ca se poate

Evenimentul este organizat de catre LG Electronics si operatorul de telefonie mobila, Orange. Startul bataliei sms s-a dat pe data de 28 octombrie, iar concursul se va desfasura online, timp de 30 de zile, pe site-ul dedicat www.born2chat.ro. Cei mai buni concurenti vor lupta in marea finala de pe 6 Decembrie, pentru un premiu de 3000 de euro, pus in joc de LG Electronics.

"Scrierea de mesaje text SMS reprezinta una din noile forme de comunicare. Suntem incantati sa organizam competitia natural born chatter pentru prima data in Romania, odata cu lansarea primului telefon LG cu tastatura QWERTY de pe piata locala, KS360 ," a declarat dl. Han Khyu, presedinte al LG Electronics Romania.

Regulile jocului

Mecanismul concursului "Natural Born Chatter" si regulamentul sunt disponibile online, pe site-ul www.born2chat.ro. Dupa înregistrarea electronica pe site, fiecare participant va fi identificat prin numarul de telefon mobil.

Dupa validarea un contor va afiaa numaratoarea inversa, iar atunci cand va ajunge la 0 va aparea pe site un mesaj. Mesajul trebuie trimis cat mai rapid si trebuie scris identic cu cel de pe site, trimis prin SMS la numarul 1821, disponibil in retelele Orange, Vodafone, Cosmote si Zapp.

In fiecare zi, participantul care a tastat si trimis cel mai rapid mesaj va castiga un telefon QWERTY LG KS360 . Numarul de participari pe zi ale unui concurent este de maxim 5. LG KS360, un model ideal pentru transmiterea mesajelor instant si urmarirea discutiilor pe ecranul tactil generos, este disponibil in exclusivitate in oferta Orange, pana pe 30 noiembrie.

Finala...

In finala vor intra castigatorii telefoanelor LG KS360. Evenimentul va avea loc pe data de 6 decembrie, in Bucuresti, la Orange Concept Store. Participantii la finala Campionatului national de SMS vor fi impartiti în 5 grupe preliminare de cate 6 concurenti.

Concurentii din fiecare grupa vor participa simultan la transmiterea prin SMS a aceluiaai text. Finalistul va primi titlul de campion national si un premiu de 3000 de euro. Totodata, participantii din marea finala vor concura exclusiv cu telefonul LG KS360.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea