Stiinta & Tehnologie

#supraveghere video #camere de supraveghere #camere #infractori #protectie

Camere de supraveghere ascunse – Protectie eficienta impotriva infractorilor

Furturile, talhariile si spargerile de locuinte reprezinta un motiv de ingrijorare pentru orice persoana care isi doreste un nivel cat mai inalt de securitate. Din fericire, sistemele de supraveghere video sunt accesibile oricui si pot asigura protectie oricarui imobil, atat la interior, cat si la exterior. E-camere.ro este unul dintre magazinele specializate in acest tip de echipamente, printre care si camere de supraveghere ascunse. Acestea sunt la fel de performante ca si cele vizibile, pot fi montate la interior sau exterior si surprind imagini fara ca cei supravegheati sa stie de existenta camerelor.

Masuri de siguranta pentru locuinte si birouri

Pentru a fi siguri ca tinem persoanele rau intentionae la distanta, avem doua solutii: usile si ferestrele securizate, dar si sistemele de supraveghere. Prima categorie este folosita pe scara larga atat de catre persoane fizice, cat si de catre companii, usile si ferestrele fiind transformate in sisteme antiefractie. Aici intalnim ferstre cu geamuri de sticla stratificata si feronerie ranforsata, precum si usi rezistente la socuri mecanice si lovituri.

Cea de-a doua categorie asigura de asemenea protectia persoanelor si imobilelor prin intermediul imaginilor si inregistrarilor captate cu ajutorul unor camere video de ultma ora. Acestea pot fi montate la interior si exterior, au vedere pe timp de noapte si pot stoca imaginile in memoria interna sau pe un disk extern. In plus, exista si camere de supraveghere ascunse, ideale pentru acele spatii in care se doreste o monitorizare mai discreta.

Pe langa elemente de constructie sigure si camere de supravgehere, sistemele de detectie si avertizare a efractiilor sunt o componenta importanta a sistemelor de securitate complete. Acestea alerteaza proprietarii atunci cand alarma este declansata de catre persoane ce incearca sa intre ilegal in anumite spatii sau perimetre protejate. Astfel, autoritatile pot fi anuntate in cel mai scurt timp, iar sansele de a prinde infractorii cresc semnificativ.

Supravegherea video cu camere ascunse

Camerele de supraveghere ofera informatii utile celor care doresc sa afle identitatea unor autori de fapte ilegale, motiv pentru care sunt amplasate astfel incat sa nu poata fi observate. De aceea, acest tip de camere este mai potrivit pentru interior, acolo unde pot fi utilizate in scop casnic, de exemplu pentru monitorizarea bonei si a copilului. Montate la exterior, acestea nu mai au efectul inhibitor asupra infractorilor, astfel ca este mai bine sa optati pentru cele cu dimensiuni cat mai mari, ce pot fi observate cu usurinta de oricine trece pe langa locuinta dumneavoastra. Desigur, inainte de a lua o decizie, nu ezitati sa cereti sfatul unui specialist.

Camere de supraveghere ascunse – Tehnologie de varf la preturi accesibile

E-camere.ro este unul dintre magazinele specializate in tot ceea ce tine de supraveghere video, ceea ce va ofera posibilitatea de a opta pentru o gama variata de echipamente performante. Acestea sunt comercializate la preturi accesibile pentru orice client care doreste mai multa siguranta pentru familia sau afacerea sa si pot fi comandate online.

Pentru mai multe detalii despre preturi, producatori sau disponibilitate, accesati www.e-camere.ro.

Date de contact:

Vanzari

Tel: 0767 390 475

E-mail: vanzari@e-camere.ro

Tehnic

Tel: 0765 487 387

E-mail: suport@e-camere.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea