Stiinta & Tehnologie

#camere supraveghere bone #camere supraveghere #camere supraveghere video

Camere de supraveghere a bonelor: avantaje si dezavantaje

Cu totii suntem extrem de seriosi cand vine vorba de ingrijirea celor la care tinem. Cu atat mai mult cu cat trebuie sa depindem de persoane straine care sa aiba grija de cei dragi. Solutia ideala este sa ne bazam pe cineva in care avem extrem de multa incredere. Cand trebuie sa lasam in grija acestor persoane membri de familie care nu pot vorbi pentru ei, cum sunt copiii sau persoane cu handicap, cu atat mai greu este sa avem completa incredere in persoana care trebuie sa aiba grija de ei. O solutie la indemana pentru a fi linistiti este instalarea de camere de supraveghere care sa tina sub observatie si bona, camere cunoscute sub numele de nanny cam.

 

Aceste camere sunt de dimensiuni mici, ce pot fi usor disimulate printre obiectele ce se gasesc in casa. Sunt cateva avantaje si dezavantaje in utilizarea acestor tipuri de camere.

Cel mai mare avantaj este faptul ca aceste camere inlocuiesc prezenta fizica, pentru a observa comportamentul bonei. Sunt camere ce servesc intr-o varietate de situatii practice. Daca doriti sa urmariti in timp real inregistrarile, sunt camere ce pot oferi aceasta optiune. Multe dintre camera ofera si optiune audio. Daca doriti sa inregistrati ceea ce se intampla, sunt camere dotate cu carduri SD ce ofera aceasta optiune. Camerele de acest tip se gasesc pentru orice buget, chiar si variantele mai ieftine oferind avantaje semnificative in utilizare.

Abilitatea de a sti ce se intampla acasa in lipsa voastra va poate oferi sentimentul de siguranta de care aveti nevoie, iar nivelul de stres este mult redus. Chiar daca nu este absolut necesar sa inregistrati pe ascuns bona cat nu sunteti in casa, poate fi util sa aveti optiunea de a sti ce se intampla. Informand bona ca aveti astfel de dispozitive amplasate si luand acceptul ei pentru a face asta, va adauga un plus de siguranta si in acelasi timp, bona se va simti informata, o parte a echipei, ceea ce duce la o relatie de incredere intre parti.

Totusi, aceste camere vin si cu unele dezavantaje. in primul rand chiar daca nu sunt foarte scumpe, acestea nu sunt nici foarte ieftine. Un alt dezavantaj este faptul ca aceste camere inregistreaza doar o portiune a casei si nu puteti vedea de exemplu imaginea de ansamblu. De exemplu, daca bona are un comportament abuziv intr-o zona care nu este in raza camerei, nu veti informati despre ce se intampla in alte zone ale casei. Daca nu informati bona despre aceste camere si le descopera, aceasta ar putea pleca din cauza lipsei de incredere pe care o afisati. O alta varianta ar fi ca bona sa nu fie de cea mai buna credinta, sa descopere camera si sa-si desfasoare activitatea abuziva in zone nesupravegheate. in acelasi timp, camera nu va poate da informatia completa. Daca de exemplu copilul plange si nu vedeti bona, ati putea crede ca aceasta nu are grija de el, chiar daca ea in acel moment este intr-o alta zona pentru a aduce mancarea copilului de exemplu, sau poate sa ia o pastila pentru el.

Important este ca inainte sa achizitionati o astfel de camera, sa luati in considerare toate aceste aspecte. Puteti cere mai multe informatii si personalului magazinului care comercializeaza astfel de camere, cum ar fi magazinul online www.SKUT.ro, un magazin cu traditie pe piata romaneasca in comercializarea de sisteme de supraveghere video. Intreaga gama de camere de supraveghere www.skut.ro o poti gasi direct pe site-ul lor. Tot acolo gasesti si o echipa de specialisti gata sa te ajute cu informatii de specialitate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea