Stiinta & Tehnologie

#brabus e v12 #coupe #geneva

Brabus E V12 Coupe s-a lansat in Geneva

Brabus a dezvelit la Geneva noul E V12 Coupe. Propulsorul acestuia livreaza 800 CP si dezvolta un cuplu motor de 1.420 Nm.

Tunerul Brabus a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva cea mai recenta creatie a lor botezata E V12 Coupe. Masina tunerilor germani are la baza modelul mercedes e-klasse coupe si pentru a ajunge la stadiul final a suferit numeroase modificari mecanice si de design. In ceea ce priveste schimbarile exterioare, germani au optat pentru un kit de caroserie din fibra de carbon care amplifica aspectul sportiv al masinii si totodata imbunatateste aerodinamica acestuia.

Pentru a incheia tuningul exterior Brabus a ales jante de 19 inch vopsite in neagru. Schimbarile majore s-au produs la nivel mecanic, acolo unde inginerii Brabus si-au aratat maiestria. Creatia nemtilor ascunde sub capota propulsorul BRABUS SV12 R, o unitate V12 bi-turbo care livreaza 800 de cai putere si dezvolta un cuplu motor de 1.420 Nm. E V12 Coupe sprinteaza de la 0 la 100 de km/h in 3.7 secunde iar viteza maxima cu care poate rula a fost limitata electronic la 350 km/h.

Transmisia folosita de casa de tuning pentru acest model este una automata cu cinci rapoarte. De asemenea, a fost montat un diferential cu alunecare limitata, un sistem de racire nou, o evacuare noua si un sistem de franare performant. Pentru cei care isi doresc un astfel de model pretul de pornire incepe de la 478.000 de euro.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

     

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea