Stiinta & Tehnologie

Bobby Carrot devine joc pentru iPhone

Jocul casual Bobby Carrot va avea o versiune pentru iPhone ce va fi lansata pe data de 1 noimbrie 2008.

Titlul va fi realizat si distribuit de catre FDG Entertainment, un dezvoltator independent de continut pentru dispozitivele mobile.

Mai pe larg

Versiunea pentru iPhone are efecte grafice si animatii noi, o noua coloana sonora, dar acelasi stil de joc.

Titlul il are ca personaj principal pe acelasi Bobby Carrot, a carui misiune este de a strange toti morcovii de pe un nivel pentru al completa. Din pacate aceasta treaba nu este usoara, eroul jocului lovindu-se de multe obstacole.

Chiar daca jocul se invata repede, este destul de greu de dus la capat. Manuidu-l pe Bobby, utilizatorii trebuie sa culeaga si "morcovii de aur" care pot fi schimbati pe site-ul www.bobbyforever.com pentru lucruri reale ca jocul pentru PC Bobby Carrot, coloana sonora, fotografii si multe altele.

Vanzari bune

De cand a fost lansat, jocurile Bobby Carrot au fost vandute in peste un milion de unitati. Pana acum titlul a fost disponibil doar pentru telefoanele mobile.

Totodata jocul si-a adjudecat doua premii, "Cel mai bun joc german pentru telefoanele mobile" si "Cel mai bun dezvoltator german de jocuri.” Acest lucru se intampla in anul 2006 in cadrul decernarii premilor BC Part 4 in Essen .

Cand se va lansa, jocul va fii disponibil in magazinul de aplicatii online a celor de la Apple. Pretul jocului nu a fost inca anuntat, data lui de lansare fiind 1 noiembrie 2008 .

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea