Stiinta & Tehnologie

Bmw X6 vine in Romania luna viitoare

Primele unitati X6, mult asteptatul model al constructorului german BMW, sunt asteptate in showroom-urile din Romania in a doua parte a lunii viitoare. Pentru inceput, versiunile disponibile sunt xDrive35i, xDrive30d si xDrive35d. Din iulie, va fi disponibila si motorizarea xDrive50i.

BMW X6 ofera o interpretare complet noua, inovatoare a caracteristicilor si calitatilor de design specifice unui BMW Coupe de dimensiuni mari.

In dotarea standard, X6 este echipat cu tehnologia de tractiune integrala xDrive, fiind primul automobil din lume dotat cu sistemul Control Dinamic al Performantei, ce ajuta la stabilitatea directiei, precizie si tractiune in orice situatie.

Gama de motoare le include pe V8 benzina cu Twin Turbo (407 CP, un altul in 6 cilindri cu Twin Turbo (306 CP), un diesel in 6 cilindri cu Variable Twin Turbo (286 CP) si un diesel in 6 cilindri cu supraalimentare (235 CP).

Transmisia automata cu sase trepte si dinamica optimizata a schimbarii vitezelor este disponibila la toate versiunile de motorizare.

In dotarea standard, sunt disponibile faruri duble cu xenon cu functia de lumina pentru zi, proiectoare de ceata, stopuri de frana cu doua faze si pneuri runflat.

BMW X6 este produs la uzina BMW din Spartanburg, Carolina de Sud.

Pretul de baza al versiunii pe benzina este, pentru Romania, de 48.950 euro(fara TVA) si 58.255 euro cu TVA.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la  Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea