Stiinta & Tehnologie

#bluetooth #bmw #motorizare #portbagaj #BMW Seria 3 GT #Head-Up Display

BMW Seria 3 GT debuteaza in Romania in vara acestui an

Noul BMW Seria 3 Gran Turismo (GT) va fi disponibil pe piata din Romania din luna iunie a acestui an, la preturi care vor varia intre 36.642 si 50.902 euro (TVA inclus). Debutul mondial al modelului va avea loc in cadrul Salonului Auto de la Geneva, programat in perioada 7-17 martie 2013.


BMW Seria 3 GT beneficiaza de un un portbagaj incapator, cu un volum de 520 de litri. Clientii vor putea opta pentru una dintre cele cinci variante de motorizare, cu puteri cuprinse intre 142 cai putere si 306 cai putere. Masina vine echipata cu functia Start-Stop, ce permite o reducere a consumului de carburant.

Un alt punct de atractie este cea mai noua varianta a sistemului Head-Up Display, disponibila in varianta color. Aceasta ofera o serie de informatii esentiale direct pe parbrizul masinii. Sistemele multimedia intalnite la noul BMW Seria 3 GT permit accesarea internetului, conexiunea prin Bluetooth, precum si utilizarea unor instrumente de orientare in timpul calatoriei (Google Maps si Panoramio).

Sursa foto: promotor.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea