Stiinta & Tehnologie

Bmw Seria 3 - Facelift

Facelift -ul seriei 3 de la BMW a fost, pana nu demult, ascuns privirilor curioase ale presei, masina fiind foarte bine camuflata de producatorul bavarez. Cu doua zile in urma insa, cativa fotografi mai indrazneti au reusit sa captureze, pentru prima oara, imagini cu automobilul ceva "mai dezbracat" de hainele de camuflaj , anunta Worldcarfans.com. Una dintre cele mai evidente schimbari poate fi observata la lampile de semnalizare, montate in oglinzile laterale, dar si la stopuri, care au fost de asemenea redesenate.

Galerie foto cu Bmw Seria 3 Facelift

Partea frontala a masinii ar putea fi si ea modificata, asa cum se vede din fotografii, fiind posibila montarea unei bari noi, cu alte lampi de ceata si cu o capota sculptata, conform Worldcarfans.com.

Modificarile din interiorul autoturismului nu vor fi semnificative, insa, motorizarea ar putea beneficia de optimizare in vederea reducerii emisilor. Facelift-ul seriei 3 de la BMW va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris din septembrie.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea