Stiinta & Tehnologie

#1 milion #exemplare #caroserie #bmw seria 1

BMW Seria 1, un milion de de exemplare construite

BMW Seria 1 a ajuns la un milion de exemplare produse din anul 2004 pana in prezent. Numai piata germana a absorbit 336.017 exemplare, Seria 1 castigand o importanta cota de piata in segmentul sau.

Exemplarul aniversar este un 118d, in trei usi , a carui caroserie este gri metalizat. Acesta a fost livrat, cu ocazia Salonului Auto de la Leipzig, noului proprietar, Frank-Peter Arndt, guvernator al Saxoniei.

BMW Seria 1 este oferit in versiuni de caroserie cu trei usi, cinci usi, coupe si cabrio, atat cu motoare pe benzina, cat si dieseluri. Acestea pun la dispozitia clientilor, inca din 2007, solutia Efficient Dynamics si sistemul Start & Stop.

Actualul Seria 1 isi va continua drumul comercial pana in anul 2011, cand va fi inlocuit cu noua generatie, care va avea in comun cu noul Seria 3 motoare cu trei cilindri , dezvoltate impreuna cu PSA Peugeot Citroen.

Cititi mai multe pe Auto.ro  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea