Stiinta & Tehnologie

#bmw #mpv #concept

BMW pregateste doua concepte noi

BMW va prezenta doua concepte noi in perioada urmatoare, ce prefigureaza doua modele de nisa ce ar putea intra in productie pentru a satisface cererile unor clienti.

Potrivit unor informatii, BMW pregateste doua concepte noi, bazate pe Seria 1 si Seria 3 , ce vor reprezenta MPV -uri create in stilul caracteristic BMW. Ambele modele vor reprezenta marca BMW in toata splendoarea sa si vor oferi avantajele unui MPV fara dezavantajele stilistice ale unui asemenea automobil.

Pentru moment, cei de la BMW nu au dezvaluit un nume al acestor modele, dar exista posibilitatea ca ele sa primeasca acronimul GT dupa numele modelului pe care sunt bazate, fie din punctul de vedere al platformei, fie din punct de vedere stilistic. Conceptele noi au fost realizate in urma unor studii facute cu ajutorul clientilor marcii germane. Primul concept nou se numeste Compactive Sport.

Continuarea pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea