Stiinta & Tehnologie

#concept #gran coupe #bmw

BMW Gran Coupe Concept: modelul de serie in 2012

BMW a prezentat la Salonul Auto de la Beijing conceptul Gran Coupe , propunere ce ar putea lua calea vanzarii prin 2012.

Noul coupe cu patru usi pregatit de bavarezi este gata sa combata rivali precum Mercedes CLS , pe segmentul sportivelor de lux. Bazat pe aceeasi platforma ca si Seria 7, Seria 5 si Seria 5 Gt, Gran Coupe ar putea oferi acelasi mix de motorizari in sase si opt cilindri, pe benzina si diesel, cat si o versiune hibrid.

Conceptul a luat nastere ca o evolutie a prototipului prezentat in 2007, CS Concept, model ce a fost retras din planurile BMW pentru a face loc altor modele prioritare, cu mai mai cautare pe piata.

Una-peste-alta, Gran Coupe nu pare sa fie foarte departe de versiunea de serie. Numele de comercializare nu este inca stabilit: modelul ar putea deveni Seria 8 sau ar putea reprezenta o versiune coupe cu patru usi a viitorului Seria 6 .

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea