Stiinta & Tehnologie

#bmw #seria 6 #coupe #concept

BMW a publicat imagini cu prototipul Seria 6 Coupe

BMW a publicat primele imagini cu Seria 6 Coupe Concept, prototip realizat pentru a anticipa a treia generatie Seria 6, ce va fi lansata pe piata in primavara anului 2011.

BMW Seria 6 Coupe va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris, acesta imprumutand mai multe elemente de design de pe conceptul Gran Coupe . Acesta dispune de faruri cu tehnologie LED , aceeasi grila rinichi, sistem audio bang & Olufsen si Head-Up Display, tapiterie din piele in doua tonuri de culoare.

Prototipul masoara 4,82 metri in lungime, 1,85 metri in latime si are o inaltime de 1,37 metri, plus o capacitate de incarcare de 450 litri. In privinta gamei de motorizari nu au fost furnizate detalii, insa ne putem astepta la un V8 de 4,4 litri, care sa dezvolte in jur de 395 CP.

Luand in considerare faptul ca noul Seria 6 Coupe Concept este lucrat atent pana la cele mai mici detalii, varianta de productie nu ar trebui sa sufere mari modificari.

 

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea