Stiinta & Tehnologie

#bmw z4 #prezentare oficiala #motorizari #faruri #tehnologie LED

BMW a prezentat oficial varianta facelift a modelului Z4

BMW a prezentat oficial cea mai noua versiune a roadsterului BMW Z4, care urmeaza sa fie expusa si in cadrul Salonului Auto de la Detroit (14-27 ianuarie 2013). In dotarea standard, masina vine echipata cu faruri bixenon cu tehnologie LED. Cei care vor achizitiona noul Z4 vor avea avea parte de 11 culori de caroserie, printre care si Valencia Orange metalizat, Glacier Silver metalizat si Mineral Grey metalizat.

Noul Z4 va avea parte de cinci motorizari pe benzina: doua cu sase cilindri si trei cu patru cilindri. Toate motoarele respecta normele EU6 privind emisiile, care vor intra in vigoare incepand cu anul viitor, si beneficiaza de tehnologia BMW TwinPower Turbo. La acestea se adauga actualele motorizari sDrive20i, sDrive28i, sDrive35i si sDrive35is.

In dotarea standard, BMW Z4 are parte de cutie manuala cu sase viteze. Optional, clientii pot comanda versiuni care au cutie de transmisie automata cu opt trepte. Particularitatea acesteia este faptul ca vitezele pot fi schimbate cu ajutorul unor clapete amplasate in zona volanului.

Sursa foto: economica.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea