Stiinta & Tehnologie

#bmw m3 #bmw #epuizare productie #epuizare BMW

BMW a epuizat intreaga productie M3

Noua generatie de BMW M3 Coupe si Cabrio s-a bucurat de o mare populariatate, iar cifrele vanzarilor acestor modele reflecta cel mai bine acest lucru, deoarece toate exemplarele au fost deja vandute inainte ca acestea sa fie produse, au anuntat reprezentantii marcii germane.

Friedrich Nitschke, seful diviziei de performanta a constructorului german, a precizat ca persoanele care doresc sa isi achizitioneze un astfel de autoturism vor trebui sa astepte pana la sosirea noului M3 sau sa aleaga unul dintre SUV-urile X5M sau X6M.

Nitschke a adaugat, de asemenea, ca noua gama BMW va beneficia de motorizari noi, optimizate, care vor satisface nevoile si celor mai pretentiosi clienti.

Totusi, seful de la BMW a exclus dotarea acestor modele cu un sistem de tractiune integrala, deoarece instalarea unui xDrive ar putea afecta raportarea masei pe ambele punti si ar ingreuna ansamblul, dar ar dauna si directiei.

Nitschke a vorbit, de asemenea, si despre viitorul motor cu trei cilindri. "Motorul cu trei cilindri este unul atractiv. Este capabil sa atinga intre 185 si 200 de cai-putere per litru intr-o arhitectura speciala. Si, dupa cum stiti, noi avem o capacitate de 1.5 litri", a explicat reprezentantul BMW.

Sursa foto: bmwblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea