Stiinta & Tehnologie

BlackBerry Thunder si primele lui poze reale

Despre BlackBerry nu se aud prea multe, dar din cand in cand compania Research in Motion face valuri cu acele cateva modele zvonite.

Unul dintre ele este si modelul BlackBerry Thunder, terminalul cu ecran tactil complet, primul de acest gen al companiei RIM, dar care nu se stie daca va fi fabricat sau nu.

It has begun...

Stirile referitoare la noul BlackBerry vin de pe site-ul CrackBerry care se pare a pus mana pe imagini "live" ale terminalului mult asteptat. Site-ul mentioneaza ca Thunder va avea doar patru butoane fizice in partea frontala, restul tastaturii fiind virtuale.

Pe langa acestea azi avem imagini cu terminalul care isi afiseaza tastatura complata QWERTY pe ecranul tactil, fie ca acesta se afla in pozitie verticala sau orizontala. Dar acest lucru nu este cu nimic diferit de felul in care putem seta tastatura acestor gen de terminale.

Mai stie si...

Daca pana acum se credea ca BlackBerry 9500 Thunder se va lansa in retelele Verizon si isi va face aparitia pe piata la sfarsitul acestui an, lucrurile nu mai sunt atat de clare. In plus, nu se stie sigur daca dispozitivul va mai avea CDMA EV-DO si va dispune de conectivitatea HSDPA asa cum spuneau zvonurile anterioare.

O noua poveste referitoare la conectivitatea lui BlackBerry Thunder este Wi-Fi-ul care acum este posibil integrat. Din pacate, in continuare, nu exista alte date referitoare la specificatiile tehnice ale acestui telefon. Singurele detalii se pot deduce din imaginile celor de la CrackBerry. Dar mai mult ca sigur, povestea nu se va incheia aici...



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea