Stiinta & Tehnologie

#touchscreen #ev do #research in motion #blackberry storm 2

BlackBerry Storm2 a fost anuntat oficial

Terminalul blackberry storm 2 se afla de multe luni in stadiul de zvon, dar recent a fost prezentat pe site-ul oficial al producatorului.

Modelul va fi disponibil in doua versiuni, cea pentru piata europeana si cea destinata tarilor din America de Nord.

Specificatii tehnice

Numele oficial al telefonului este BlackBerry Storm2 9520/9550 si asa cum s-a zvonit initial, noul terminal dispune de conectivitate Wi-Fi. Mai mult, acestuia nu ii vor lipsi nici standardele GPRS, EGDE sau 3G cu HSDPA. Versiunea 9550 pentru America de Nord va avea in plus protocolul EV-DO Rev. A. (Evolution-Data Optimized).

BlackBerry Storm2 va rula sistemul de operare proprietar, versiunea 5.0, va dispune de o camera foto de 3,2 MP capabila sa faca si inregistrari video si un ecran sensibil la atingere de 3,25 inch cu o rezolutie de 480 x 360 px si care va putea afisa pana la 65.000 de culori. In America de Nord este posibil ca modelul, care masoara 112,5 x 62,2 x 14 mm si cantareste 160 de grame, sa se lanseze initial prin operatorii Verizon si Vodafone ca apoi sa ajunga si in retelele AT&T si Rogers. Memoria interna a telefonulu este de 2 GB, iar marirea spatiului de stocare se poate face printr-un card microSD.

Alte detalii

Zvonurile despre un nou blackberry storm circula din primavara anului 2009, atunci cand CEO-ul Research in Motion, compania producatoare de BlackBerry, a confirmat faptul ca se lucreaza la urmasul lui Storm .

Chiar daca noul telefon mobil a aparut pe site-ul oficial research in motion data lansarii pe piata si un eventual pret de achizitie nu a fost anunta de catre reprezentantii companiei. Se speculeaza ca la anumite abonamente, terminalul va putea fi achizitionat gratuit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea