Stiinta & Tehnologie

BlackBerry Storm 9500 a aparut pe un site Vodafone german

Un web-site Vodafone din Germania a prezentat terminalul blackberry storm 9500 cu imagini si specificatii tehnice complete.

Totusi, anuntul oficial al companiei dezvoltatoare de BlackBerry, Research in Motion se lasa inca asteptat.

Specificatii tehnice

Noul BlackBerry 9500 Storm masoara 112,5 x 62,2 x 13,9 mm si are ecran de 3,3 inch cu 65.000 de culori si rezolutie de 360 x 480 pixeli, plus suport pentru mufa standard de 3,5 mm. Camera foto din dotare este de 3,1 megapixeli care poate capta imagini la o rezolutie maxima de 2048 x 1536 pixeli, are autofocus, flash si capabilitati de inregistrare video.

Totodata terminalul ruleaza sistemul de operare propriu BlackBerry, are suport microSD (TransFlash) si microSDHC, utilizatorul avand posibilitatea sa faca upgrade pana la 8 GB. Procesorul lui BlackBerry Storm are o capacitate de 624 MHz, iar telefonul are memorie RAM de 192 MB si 1 GB memorie interna.

Conectivitate si altele

Site-ul german mentioneaza ca BlackBerry Storm vine cu conectiviatate GPRS, clasa 10 , EDGE tot clasa 10, 3G cu HSDPA, Wi-Fi (desi oficial acest aspect nu este inca cunoscut), Bluetooth versiunea 2.0 si USB aceasi versiune de 2.0. Terminalul suporta mesaje SMS, MMS, e-mail si mesaje instant si are broswer web cu suport HTML.

Storm 9500 vine cu GPS incorporat, functii de aGPS si harti proprii preintalate. Pentru deschidere si vizualizare de documente, terminalul dispune de serviciul DataViz . Totodata, terminalul are player muzical care suporta formatele MP3, WMA, AAC+ si player video cu suport de formate DivX, WMV, XviD si 3gp.

Pentru ca telefonul a aparut pe un web-site Vodafone, e posibil ca lansarea lui sa fie foarte aproape. Din pacate informatiile despre pretul de distributie sau cand BlackBerry 9500 Storm va fi disponibil pentru vanzare nu au fost facuta publice.





Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea