Stiinta & Tehnologie

BlackBerry Kickstart descoperit pe un site de vanzare

Despre diferitele proiecte si planuri Research in Motion s-a tot discutat, compania divulgand detalii ba despre BlackBerry Thunder, ba despre KickStart.

De data aceasta avem de-a face cu cel de al doilea nume, KickStart, care este de fapt si primul telefon clamshell al companiei.

Gama nu telefon

Totusi, pana acum se stia ca terminalul KickStart era un singur telefon dar, acum lucrurile s-au schimbat. Se pare ca KickStart ori este o gama de telefoane ori pur si simplu un telefon care va putea fi achizitionat in mai multe variante, fiecare cu specificatii in plus sau in minus.

Asa se face ca de azi putem fi siguri ca BlackBerry KickStart va avea cel putin doua modele, 8220 si 8210. Diferenta este ca primul va avea Wi-Fi , iar al doilea va dispune de GPS.

Surpriza mare

Totusi, surpriza nu vine din partea celor de la Research in Motion, ci din partea unui site de vanzari, Expansys, care a publicat inainte de anuntul oficial al RIM, specificatiile tehnice ale acestor terminale.

Conform spuselor Expansys, ambele modele BlackBerry KickStart vor avea doua ecrane, unul exter si unul intern, cel intern fiind de 2,6 inch cu rezolutie de 320 x 240 pixeli, iar cel extern cu rezolutie de 160 x 128 pixeli.

Terminalelor nu le va lipsi nici camera foto de 2 megapixeli cu flash LED si capabilitati de inregistrare video. In plus daca memoria interna nu te va multumi, ai posibilitatea unui upgrade prin slotul microSDHC al KickStart-urilor.

Din pacate nu se stie cat de reale sunt datele, dar informatiile despre KickStart nu se termina aici.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea