Stiinta & Tehnologie

#blackberry 9300 #gemini #research in motion #smartphone

BlackBerry Gemini apare pe internet

Compania americana research in motion pregateste un nou terminal BlackBerry . Telefonul poarta nume de cod Gemini si in prezent se crede ca acesta ar corespunde modelului denumit oficial BlackBerry 9300 .

Daca se va lansa, acest terminal va fi disponibil doar la sfarsitul anului 2009 sau inceputului lui 2010.

Specificatii tehnice

Se zvoneste ca ecranul lui Gemini va fi mai mare si cu o rezolutie mai ridicata decat a modelului deja existent pe piata, BlackBerry 8900 Curve, care dispune de un display de 2,4 inch cu rezolutie 480 x 360 px.

Totodata, procesorul va fi si el mai puternic, dar nu se stie daca il va intrece pe cel de 624MHz a lui Bold. Culoarea lui 9300 va fi argintie ca a modelilui BlackBerry 8830, iar tastatura cu taste mai rotunde decat ale modelului BlackBerry 8900.

Alte detalii


Ca aspect, modelul Gemini nu va diferi cu mult de noua gama lansate de Research in Motion, totusi, tastele Send si End nu vor mai fi plate ca in cazul telefoanelor precedente, ci usor bombate. Terminalul va avea conectivitate GPRS, EDGE si 3G cu HSDPA.

Wi-Fi-ul si receptorul GPS nu sunt detalii confirmate, dar exista o probabilitate foarte ridicata ca aceste functii sa fie incluse. Totodata este posibil ca Blackberry 9300 sa aiba camera foto de 3,2 MP cu autofocus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea