Stiinta & Tehnologie

#Bentley RCA #bentley

Bentley are RCA de lux pentru 2050

Cu siguranta RCA nu inseamna in Marea Britanie acelasi lucru ca la noi. RCA la ei inseamna de fapt Royal College of Art – iar asta inseamna pentru Bentley o incredibila viziune a automobilului de lux al anului 2050.

Studentii RCA si tutorii lor de la Bentley au colaborat de curand pentru a-si imagina impreuna viitorul luxului automobilistic britanic. Desigur, nu vorbim despre orice studenti RCA – ci in mod specific despre cei ai prestigiosului program de design „Intelligent Mobility”. Bentley i-a provocat pe acestia sa-si imagineze o experienta Grand Touring completa, ce imbina elementele de manufactura cu cele mai noi tehnologii din lumea din ce in ce mai evident digitala.

Colaborarea este cat se poate de logica – Stefan Sielaff, actualul Director de Design al Bentley – este un fost absolvent al programului Automotive Design de la RCA, astfel incat colaborarea cu studentii „mileniali” ai prestigioasei institutii este ea insuti o viziune a… traditiei locale.

Continuarea articolului o poti citi pe autovibes.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea