Stiinta & Tehnologie

#aparat de aer conditionat # alegere aparat de aer conditionat #aparat de aer conditionat portabil

Beneficiile unui aer conditionat portabil pentru casa voastra

Un aparat de aer conditionat mobil (portabil) reprezinta un sistem de racire pe care il puteti transporta din loc in loc sau din camera in camera. Proprietarii de case sau chiriasii il pot achizitiona pentru uz personal. Aceste aparate sunt asezate in mod obisnuit pe podea si vin pregatite cu un kit de instalare usor de utilizat pentru o configurare mult mai rapida si mai sigura. O varietate de modele de aparate de aer conditionat de la Studio Casa au roti, astfel incat miscarea lor din camera in camera este destul de facila.

Conform statisticilor oferite de brandul Studio Casa, un aparat de aer conditionat portabil este unul dintre cele mai solicitate aparate in aceste zile. Cu siguranta este un must-have acasa, caci are multe avantaje.  Specialistii Studio Casa va prezinta cateva dintre avantajele unui aparat de aer conditionat mobil in propria locuinta:

Instalare usoara

Unul dintre cele mai benefice aspecte atunci cand vine vorba despre aparatele de aer conditionat mobile este ca le puteti utiliza cu usurinta chiar atunci cand le scoateti din cutie. Nu este necesar sa apelati la un expert pentru a instala un astfel de aparat, deoarece il puteti monta cu usurinta pe cont propriu.

Tot ce trebuie sa faceti este sa gasiti o iesire pentru furtunul de evacuare. Ulterior, il puteti folosi imediat!

Raportul cost-eficienta

In realitate, aparatele de aer conditionat portabile vin cu un pret de achizitie mai scazut decat aparatele de aer conditionat fixe. Deoarece sunt unitati mai mici, acestea sunt disponibile la un pret mult mai accesibil. Puteti achizitiona cu usurinta unul pentru casa dumneavoastra si va puteti pastra spatiul rece in orice moment al zilei. In plus, necesita o intretinere redusa in comparatie cu aparatele de aer conditionat fixe. Studio Casa va intampina in aceasta perioada cu reduceri substantiale la cele mai bune aere conditionate mobile.

Mobilitate

Mobilitatea este cea mai buna caracteristica a acestui tip de aer conditionat. Puteti sa-l mutati dintr-un loc in altul cu usurinta datorita rotilor sale atasate la baza sau datorita rotilor incorporate. Ori de cate ori vreti aer mai rece in sufragerie, bucatarie sau oriunde in locuinta, il puteti transporta cu usurinta, deoarece este, de asemenea, foarte usor.

Dezumidifica aerul

Nu numai ca aparatele de aer conditionat mobile racesc aerul, dar il si dezumidifica. Daca se intampla sa locuiti intr-un spatiu cu un grad de umiditate ridicat, aceste aparate sunt solutia ideala. Umiditatea poate fi la fel de incomoda ca si caldura, asa ca aceste aparate vor ajuta la sporirea confortului in casa dumneavoastra. Acestea va pot ajuta sa scapati atat de caldura, cat si de umiditate.

Eficienta energetica

A avea propriul aparat de aer conditionat mobil este un mod foarte practic de a economisi vizibil din factura la energie electrica. Acest aparat are, fara indoiala, o capacitate sporita de economisire a energiei datorita dimensiunilor sale reduse, care presupun costuri de operare mici. Mai mult, va puteti concentra doar pe anumite zone din resedinta voastra care trebuie racite odata cu utilizarea acestui aparat de aer conditionat mobil. Procedand astfel, veti putea reduce consumul de energie electrica.

Aparatele de aer conditionat portabile sunt cu siguranta utile in toate zonele din casa dumneavoastra. Cu aceste beneficii mentionate mai sus de catre specialistii Studios Casa, veti putea trai confortabil in locuinta voastra.

Recomandarea specialistilor: Aparatul de aer conditionat portabil Studio Casa Polar Breeze

Va recomandam sa apelati la un aparat de aer conditionat mobil care se distinge printr-o calitate inalta si functii complete (ventilare, dezumidificare), deoarece va veti putea bucura de el pentru un timp indelungat.

Un astfel de aparat este aerul conditionat mobil Studio Casa Polar Breeze (il puteti achizitiona de aici). Acest aparat performant detine o capacitate de racire de 9.000 BTU si o putere nominala de 1.000 de W, fiind incadrat in clasa A de eficienta energetica.

Studio Casa a dotat acest aparat cu trei functii extrem de importante, care va vor oferi beneficii multiple:

  • Functie dezumidificare cu o capacitate de 1.2 l / h
  • Functie de pornire automata pentru a avea mereu un spatiu primitor atunci cand veniti din exterior in interior
  • Functie de oprire automata intr-un interval de 0 pana la 24 de ore pentru a avea un somn odihnitor fara grija de a opri aparatul

Studio Casa Polar Breeze are dimensiuni reduse, mai exact de 33 x 28 x 68 si o greutate de doar 19 kg, fiind astfel usor de transportat si de manevrat. Pe langa specificatiile sale, acest aparat este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot produs de maximum 65 dB.

Aerul conditionat mobil Studio Casa Polar Breeze nu este doar practic. El are, de asemenea, si un aspect modern, care poate sa fie integrat cu usurinta in orice incapere datorita designului minimalist. Studio Casa recomanda acest produs pentru o incapere ce detine o suprafata de maximum 12 m².

Un alt aparat performant de aer conditionat mobil este De'Longhi PAC AN97 REAL FEEL. Acesta detine o capacitate maxima de racire de 10.700 Btu / h, fiind incadrat in clasa energetica A.

Pentru un confort ridicat De'Longhi PAC AN97 REAL FEEL este dotat cu tehnologie inalta ceea ce permite setarea automata a temperaturii dorite si a gradului de umiditate. In plus, are o capacitate de dezumidificare de 36 l/ h, fiind potrivit in camere cu o suprafata de pana la 95 de m³.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea