Stiinta & Tehnologie

#bellperre #telefon mobil de lux #windows mobile

Bellperre adauga culori noi colectiei de mobile

este o companie producatoare de telefoane mobile care face parte din aceeasi categorie cu Mobiado sau Vertu.

Totusi, acestia nu sunt la fel de cunoscuti precum celalalte doua nume, dar recent, compania a lansat o noua gama de culori pentru terminalele lor de lux.

Fara noi-veniti in familie

In prezent compania are doua modele de lux in gama sa, dar pentru ca in acest segment nu se pot face multe schimbari, Bellperre a adaugat o noua gama de culori si carcase telefoanelor sale.

Mai nou, orice client Bellperre va putea sa isi imbrace telefonul in ce culoare si material doreste el. De la piele din crocodil de culoarea roz, pana la cea de bizon de culoare albastra. Totusi, pielea de crocodil nu este ceva nou pentru Bellperre. In rest telfoanele mobile construite de ei au pe ele aur de 18 karate sau diferite esente de lemn.

Specificatii tehnice

Indiferent de materialele din care sunt confectionate, toate telefoanele Bellperre au aceleasi specificatii tehnice. Toate masoara 100 x 44 x 15,5 mm si cantaresc in jur de 120 de grame, sunt tri-band si functioneaza in retele de 900, 1800 si 1900 MHz, au Bluetooth cu A2DP si .

Au camera foto modeste, dar cu capabilitati de inregistrare video, ruleaza sistemul de operare Windows Mobile, suporta sincronizare PC Outlook, alerte e-mail, mesagerie Microsoft si au ecran de 2 inch cu rezolutie de 176 X 220 pixeli, confectionat din .

Pretul terminalelor nu a fost dat publicitatii, iar acestea pot fi comandate numai prin site-ul oficial al producatorului, si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la a Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea