Stiinta & Tehnologie

#dispozitiv meteo #somn #bluetooth #Beddit #aplicatie dormit

Beddit, gadgetul care iti spune cum dormi!

Beddit este un nou gadget care doreste sa iti imbunatateasca starea de sanatate. Spre deosebire de dispozitivele "la purtator", aceasta curea echipata cu senzori se ataseaza patului tau si iti spune in ce fel dormi si ce ar trebui sa schimbi pentru a nu avea probleme!

Potrivit inventatorilor sai, o companie din Helsinki, Beddit este un senzor de somn atat de sensibil incat iti poate monitoriza bataile inimii.

Practic, Beddit este un gadget care se ataseaza oricarei saltele de pat, in acest fel, utilizatorii putand afla date importante despre felul in care organismul lor reactioneaza in timpul somnului.

Astfel, Beddit poate monitoriza ritmul cardiac, respiratia si zgomotul facut in  timpul somnului, scrie Daily Mail. Banda elastica este echipata cu un senzor care trimite datele inregistrate pe timpul noptii catre o aplicatie prin Bluetooth. In acest fel, iti poti analiza modul in care dormi si iti poti imbunatati somnul. Gadgetul a fost lansat prima data pe site-ul de crowdfunding Indieggo la pretul de 149 de dolari.

Sursa foto: indiegogo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea