Stiinta & Tehnologie

#joc mobile #baseball superstars #ipod touch #iphone

Baseball Superstars 2009 disponibil pentru iPhone

Gamevil, una din cele mai mari companii americane dezvoltatoare de jocuri casual pentru dispozitivele mobile, anunta lansarea unui nou titlu.

Noul joc se numeste 2009 si va fi disponibil in magazinul virtual Apple.

Dispozitive Apple

Superstars 2009 va fi disponibil atat pentru iPhone-uri cat si pentru iPod Touch . Jocul include 12 echipe, patru stadioane si 10 personaje secrete pe care utilizatorul va trebuie sa le descopere.

Mai mult, utilizatorii au la dispozitie cinci moduri diferite de joc: Exhibition Mode, Season Mode, My League Mode, Mission Mode si Homerun Mode. Totodata, acestia pot sa isi aleaga propria echipa si sa isi creeze propriile personaje.

Printre altele

Fiind un joc pentru iPhone si iPod Touch, Baseball Superstars 2009 va fi controlat de gamer prin intermendiul ecranului tactil si al acceeloetrului din dotare. Va trebui sa antrenezi echipa formata si sa o innoiesti treptat pentru a avea abilitati noi.

"Suntem fericiti ca puntem lansa Baseball Superstars 2009 in magazinul Apple si suntem siguri ca detaliile si idea pe care am aplicat-o jocului va bucura fanii base-ball-ului", a declarat Eusoon Han, manager de marketing in cardul Gamevil.

Seria de jocuri Baseball Superstars s-a vandut in peste 7 milioane de exemplare in intreaga lume. Jocul s-a lansat pentru prima data in anul 2005. Noua "versiune" poate fi descarcata din magazinul si costa 4,99 dolari americani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea