Stiinta & Tehnologie

#huse personalizate #huse personalizate smartphone #huse smartphone #smartphone

Avantajele huselor persoanlizate pentru smartphone

Daca sunteti posesorul unui smartphone si peste cativa ani veti dori sa il vindeti cu scopul de a va achizitiona un altul nou, pretul obtinut va fi mult mai apropiat de pretul cu care l-ati achizitionat initial, comparativ cu telefoanele de top de la alti producatori de smartphone-uri.

 

Insa, pentru un pret bun, este important ca telefonul sa arate impecabil: sa nu prezinte zgarieturi, sticla de pe fata sau spate sa nu fie fisurata si sa nu aiba urme de lovituri. Iar pentru a evita toate acestea cel mai bine este sa optati pentru o husa de protectie. Magazinul online etuo.ro va ajuta cu sfaturi in privinta alegerii husei potrivite.

Huse personalizate

Chiar daca sunt mai subtiri si mai usoare, display-urile sunt tot mai mari, iar asta inseamna ca dimensiunile generale sunt mult mai mari (latime si lungime). Pentru genul acesta de situatii, recomandarea noastra este utilizarea huselor anti-shock. Huse personalizate sunt perfecte pentru orice situatie. Asadar, intr-o astfel de husa este aproape imposibil sa stricati telefonul. Bineinteles ca, aceste recomandari se pliaza perfect si pentru celelalte telefoane.

Carcase telefon

Pentru cei care spun ca nu-si doresc o husa pentru telefon pentru ca il face prea gros, se pare ca pe piata exista si variante de huse slim sau chiar ultraslim, transparente, fumurii sau colorate. Totul tine de gusturile fiecaruia. In cazul acesta protectia telefonului nu este la fel de ridicata ca cea oferita de husele anti-shock, dar in acest mod va asigurati ca nu se zgarie spatele telefonului si ofera protectie chiar si daca il scapati.

Huse tip carte

Husele tip carte sau flip cover cum mai sunt numite, sunt tot mai bine vazute in ochii cumparatorilor si pe buna dreptate. Daca optati pentru o astfel de husa, puteti renunta la folia de sticla in favoarea uneia de silicon, care este mult mai subtire si ofera protectie superioara impotriva zgarieturilor. Unele huse tip carte pentru smatphone si tablete au pe interior si sloturi pentru carduri bancare, de transport in comun ceea ce face ca husa sa fie multifunctionala. Asa ai mai putine lucruri la care sa porti grija. Unele huse ofera si optiune de stand, adica se pliaza in asa fel incat telefonul sta inclinat pe masa sau birou si astfel, nu trebuie sa-l asezati pe ceva pentru a urmari de exemplu un videoclip sau un continut media.

Daca doriti sa aveti de unde alege si v-ati hotarat sa achizitionati o husa iPhone XR, de exemplu, etuo.ro pentru smartphone si tablete. Gama este atat de larga incat este imposibil sa nu gasiti ceva pe placul dumneavoastra. Veti gasi si huse personalizate model nou sau huse pentru modele mai vechi de iPhone.

Foliile din sticla au si ele importanta lor, indiferent de tipul husei pentru care optati. Sunt necesare, poate nu obligatorii, dar necesare. Schimbarea unui display nu este deloc ieftina si mai mult decat atat veti mai sta si cu telefonul in service cateva zile, pana este reparat. De ce sa nu utilizati folii de sticla. Sunt diferite modele, pentru ca telefonul dumneavoastra sa fie perfect protejat.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea