Stiinta & Tehnologie

#samsung pixon #telefon mobil #eveniment presa #prezentare de moda

Avampremiera: Samsung Pixon in Romania

Terminalul Samsung Pixon a fost prezentat in avampremiera in Romania in cadrul unui eveniment de presa.

Modelul M8800 Pixon este telefonul mobil care calca pe urmele lui Samsung INNOV8 si are camera foto de 8 megapixeli.

Cu defilare pe catwalk

In cadrul evenimentului, designer-ul vestimentar Mihaela Glavan si-a prezentat colectia de primavara-vara 2009 intitulata My Selfmotion. Cei prezenti au fost fotografiati de obiectivele foto ale telefoanelor mobile Samsung Pixon pentru ca terminalul exceleaza la capitolul captare imagine. Printre invitati s-au numarat Catalin Botezetu, geanina corondan sau Dana Rogoz.

Pixon are camera foto de 8 megapixeli cu autofocus, tehnologia de detectare a fetei, a zambetului si a cliputului, moduri de fotografiere WDR (wide dynamic range), ASR (advanced shake reduction), capabilitati GPS cu functii geotagging, ISO de 1600 si inregistrari video la rezolutie WVGA (720x480 pixeli) si VGA (640 x 480 pixeli) la 30 fps.

Mai mult decat atat, este posibil ca Samsung Bresson sa vina cu Google Search & Maps, Accu Weather si serviciul Samsung CNN News & Sport Apps preinstalat. Samsung Pixon va dispune de accelerometru, suport DivX, radio FM cu RDS, slot pentru card microSD, Bluetooth, tastatura QWERTY virtuala cu afisare landscape, tehnologie de recunoastere a scrisului de mana si serviciul ShoZu, asemenea terminalului Samsung Omnia.

Alte specificatii tehnice

Printre specificatiile tehnice ale acestui telefon se numara ecranul de 3,2 inch cu 16 milioane de culori, sensibil la atingere si cu suport full HDTV si rezolutie de 240 x 400 pixeli. Terminalului nu ii va lipsi nici GPS si hartile care vor veni preinstalate si conectivitatea HSDPA.

Terminalul masoara 107,9 x 54,6 x 14,9 mm, cantareste 110 grame, este un telefon quad-band pentru retele GSM si tri-band pentru retele HSDPA. La capitolul muzica reprezentantii companiei spun ca Pixon are "capabilitati serioase muzicale", iar aplicatiile Office sunt interactive si imbunatatite.

Pana acum numele terminalului se tragea de la fotograful francez Henri Cartier-Bresson, care este considerat tatal fotojurnalismului modern, iar M8800 era codul produsului. In plus, Samsung sustine ca aparatul foto incorporat este la fel de buna ca oricare alta camera foto digitala de la ora actuala, iar acest lucru a fost demonstrat si in cadrul evenimentului.

Samsung M8800 Pixon se va lansa in magazine din data de 10 noiembrie 2008 si va costa 550 euro.

Galerie foto Samsung Pixon

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Autor: Andreea Dihel

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea