Stiinta & Tehnologie

#automobile bavaria #bmw x6 active hybrid #romania

Automobile Bavaria a livrat primul BMW X6 Active Hybrid din Romania

BMW a lansat in Romania modelul X6 ActiveHybride, ocazie in urma careia a reusit sa livreze primul autoturism de acest fel pe piata romaneasca.

Varinata ActiveHybride se distinge, la nivelul exteriorului, de celelalte modele prin nuanta Bluewater metalizat, folosita in premiera pe aceasta gama si prin simbolul inscriptionat pe pragurile haionului si usilor.

"Ne bucuram pentru faptul ca acest concept a prins atat de repede pe piata romaneasca, exista si alte contracte in discutie pentru acest model, fapt ce demonstreaza interesul crescand al românilor pentru protejarea mediului inconjurator", a declarat Dr. Wenzel Weber – General Manager - Automobile Bavaria.

Tehnologia BMW ActiveHybrid ofera un surplus de class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/cuplu" title="cuplu">cuplu si reduce consumul de combustibil cu aproximativ 20% fata de un automobil echipat doar cu motor conventional.

Sistemul de transmisie BMW X6 ActiveHybrid consta intr-un motor V8 pe benzina, ce dezvolta 407 CP, cu tehnologie BMW TwinPower Turbo si doua motoare electrice sincronizate, ce furnizeaza 91 CP, respectiv, 86 CP. Valoarea maximaa a puterii ansamblului este de 485 CP, cu un cuplu maxim de 780 Nm.

Pretul noului BMW X6 ActiveHybrid este de 87.000 Euro fara TVA (103.350 Euro cu TVA).

Cititi mai multe pe Auto.ro    

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea