Stiinta & Tehnologie

#showroom #infiniti #bucuresti #autoitalia

Autoitalia a deschis un nou showroom Infiniti in Bucuresti

Autoitalia a deschis un nou showroom Infiniti in Bucuresti, in zona Piata Presei Libere, al 27-lea deschis in Europa. Desi inaugurarea a fost programata anul trecut, se pare ca anumite “necorelari” au mai amanat actiunea pana acum.

Desfasurat pe o suprafata de 585 metri patrati, showroom-ul importatorului Infiniti etaleaza modelele G37 Sedan, G37 Coupe, G37 Cabrio, EX37 Coupe Crossover si gama de modele FX, la preturi cuprinse intre aproximativ 42.000 de euro si 82.000 de euro (modelul editie limitata FX).

In lunile ianuarie-februarie, importatorul marcii Infiniti a vandut numai zece unitati. In 2009, inmatricularile Infiniti au scazut fata de anul 2008 cu 62,7% (22 unitati). AutoItalia Group este importatorul oficial al marcilor: Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, Maserati, Infiniti si SsangYong in Romania, precum si a motocicletelor Honda si vehiculelor originale de transport, Segway .

Cititi mai multe pe Auto.ro      

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea