Stiinta & Tehnologie

#audi #bmw #concurenta

Audi pregateste un concurent pentru BMW X6

Viitoarea generatie a lui Audi Q7 isi va face debutul in 2013, iar oficialii marcii anunta ca pregatesc si o versiune noua pentru a concura cu BMW X6 .

Oficialii Audi se gandesc serios la producerea unui competitor pentru BMW X6 si Acura ZDX. Coform declaratiilor oficialilor constructorului din Ingolstadt, viitoarea generatie a lui Audi Q7 va fi lansata in doua versiuni de caroserie. Prima dintre acestea va fi una cu sapte locuri, ca actualul Q7, iar cea de-a doua versiune va fi un SUV-coupe care se va apropia de designul lui BMW X6.

Viitoarea generatie a lui Audi Q7 este programata pentru lansare in anul 2013, iar constructorul din Ingolstadt are la dispozitie trei ani pentru crearea celor doua versiuni. Audi Q7 a fost primul SUV din istoria constructorului german, si acesta s-a bucurat de un real succes inca de la lansarea sa pe piata auto, in 2005.

Munca inginerilor si designerilor din Ingolstadt a fost rasplatita rapid, Audi Q7 reusind sa castige in 2005 “Volanul de Aur”. De-a lungul anilor, SUV-ul german a fost preferatul revistelor de specialitate, reusind sa castige numeroase premii in cadrul categoriei sale.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea