Stiinta & Tehnologie

#audi a7 #spionat #teste

Audi A7 spionat in teste

O serie de fotografii spion au dezvaluit ca Audi lucreaza intens la nasterea coupe-ului cu patru usi , A7.

La Ingolstadt inginerii Audi lucreaza de zor la o premiera asteptata deja de publicul larg cu mare nerabdare. Este vorba despre viitorul coupe cu patru usi, Audi A7 , asteptat sa debuteze in 2010 pe platforma lui A6 sau a viitorului A8.

Informatiile sunt putine insa, asa cum se obisnuieste in curtea constructorului german, A7 va primi sistemul de tractiune quattro si o suspensie pneumatica. Sub capota coupe-ului se vor afla mai multe motorizari diesel si benzina.

Entry-level-ul pe benzina va fi probabil unitatea V6 de 2.8 litri si 208 cai putere . Aceasta va fi insotita de motorul V6 de 3.0 litri supraalimentat, gata sa livreze 296 de cai, si de o unitate V8 de 4.0 litri si 388 de cai putere .

Pentru cei care prefera diesel-ul Audi va pregati probabil motorul V6 de 2.7 litri si 187 de cai putere si doua versiuni ale unitatii de 3.0 litri: una de baza care ofera 237 de cai si una biturbo de 296 de cai putere.

Galeria foto pe automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea