Stiinta & Tehnologie

#paris #audi a4 allroad #lansare

Audi A4 Allroad surprins la teste

Viitorul model Audi A4 Allroad a fost surprins de fotografi in timpul testelor desfasurate pe un circuit special.

Pana in momentul de fata singurul model Allroad era bazat pe platforma tehnica a modelului A6. Dupa cum afirmau zvonurile de la inceputul anului, cum ca un model Allroad este in lucru pe platforma unui A4, iata ca se adevereste.

Galerie foto cu viitorul Audi A4 Allroad 

Pentru ca se incadreaza in familia Allroad, noul model dispune de elemente specifice ale caroseriei, precum arcele de desupra rotilor sau garda la sol marita. Mai sunt asteptate modificari aduse si barii frontale cat si a celei din spate, noi guri de ventilatie precum si noi faruri de ceata.

Modelul spionat este un sedan de clasa medie si va concura pe piata cu modele cu tractiune integrala precum Subaru WRX sau Mitsubishi Evo X.

Deoarece testele acestui model au inceput inainte ca versiunea Avant a lui A4 sa fie gata ne duce cu gandul la faptul ca versiunea finala a lui A4 Allroad ar putea sa fie disponibila numai pentru vresiunea Avant.

Noi imbunatatiri prezente pe modelul A4 Allroad pot fi si o noua transmisie cu dublu ambreiaj precum si o noua motorizare de 2.0 litri turbodiesel. Puterea motorului poate fi cuprinsa intre 143 CP (320 Nm cuplu motor) si 170 CP (350 Nm cuplu motor). Ar putea fi lansata si o noua motorizare ce ar putea sa dezvolte 204 CP si un cuplu motor de 400 Nm. Restul motorizarilor urmeaza sa fie preluate de la modelul A4 iar sistemul de tractiune integrala Quattro va fi disponibil in dotarile standard ale masinii.


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea