Stiinta & Tehnologie

#pre-comenda #iphone 4 #apple

Au inceput pre-comenzile pentru iPhone 4

Cel mai nou terminal al americanilor de la Apple, iPhone 4 se afla deja in sistem de pre-comanda pe cele mai mari piete din Europa.

Dar se pare ca unii sunt mai norocosi, de exemplu, fanii din Marea Britanie vor avea la dispozitie versiuni deblocate ale iPhone 4.

Cu SIM sau fara SIM

Tot in Marea Britanie, preturile modelului difera in fuctie de bonusurile pe care modelul le are in pachet, inclusiv cartela SIM . Astfel, modelele deblocate de iPhone 4 fara cartele SIM vor avea preturi de 499 GBP (16 GB) sau 599 GBP ( 32 GB ).

Preturile raman asemanatoare si in Franta, unde telefonul costa 629 euro (16 GB) si 739 euro (32 GB). Totusi, in cele doua tari pre-comenzile sunt limitate, astfel ca indiferent din ce tara vrei sa cumperi modelul ai voie de doar doua bucati. Comerciantii terti nu sunt atat de norocosi, acestia fiind nevoiti sa distribuie modele de iPhone 4 blocate. Totusi, e posibil ca preturile sa fie ceva mai mici. In prezent nu se stie cand modele vor fi disponibile si pe piata din Romania.

Specificatii tehnice iPhone 4

Noul terminal iPhone 4 se mandreste cu dimensiuni compacte de 115,2 x 58,6 x 9,3 mm, un ecran de 3,5 inch cu rezolutie generoasa de 640 x 960 pixeli si suport de 16 milioane de culori. Mai mult, ecranul este sensibil la atingere si rezistent la zgarieturi.

Modelul este disponibil in versiuni de 16 GB si 32 GB, ruleaza sistemul de operare iPhone 4.0 si vine dotat cu o conectivitate ridicata, de la GPRS la 3G cu HSDPA si Wi-Fi. Telefonul a primit un update major al senzorului foto care este acum de 5 MP, are autofocus, flash LED, functii geo-tagging si face capturi video la 720p cu 30 fps.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea