Stiinta & Tehnologie

#android #garmin-asus #asus

Asus va lansa un telefon cu Android in 2009

Reprezentantii Asus au reconfirmat faptul ca pana la sfarsitul anului 2009 vor lansa un telefon mobil care sa ruleze sistemul de operare Android.

Telefonul va fi un rival al lui Acer Liquid A1 care a fost recent anutat oficial de compania producatoare.

Specificatii tehnice putine

Din pacate, spre deosebire de cei de la Acer, reprezentantii Asus nu au dezvaluit prea multe detalii tehnice despre telefonul mobil pe care planifica sa il lanseze.

Totusi, directorul Asus, Johnny Shih, a tinut sa precizeze ca pana la sfarsitul lui 2009 fanii si nu numai vor putea cumpara un terminal Asus cu sistemul de operare Google Android . In prezent nu se stie daca noul model se va lansa sub emblema Asus sau va intra sub seria de telefoane Garmin-Asus .  Acer Liquid A1

Rivalul noului model Asus este Acer Liquid A1 dotat cu un ecran sensibil la atingere de 3,5 inch cu rezolutie de 480 x 800 pixeli si procesor qualcomm snapdragon 8250 de 768 MHz.

La capitolul conectivitate telefonul se prezinta foarte bine avand GPRS si EDGE, ambele de clasa 10, 3G cu HSDPA si HSUPA, Wi-Fi 802.11 b/g, Bluetooth 2.1 cu A2DP, USB/miniUSB si slot pentru mufa standard de 3,5 mm.

Camera foto din dotare este de 5 MP cu flash LED, autofocus si functii geo-tagging. Modelul dispune si de player muzical si video, ofera acces direct la Facebook si Flickr si suporta suita de Pocket Office.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea