Stiinta & Tehnologie

Asus scoate pe piata A626

"Asus a lansat PDA-ul ultra-slim A626, pentru a raspunde cererii din ce in ce mai mari a utilizatorilor care au nevoie de un PDA foarte practic, dar si foarte versatil. Aceasta minune de marimea unei palme reuneste calitatea inalta cu un design impecabil, si satisface asteptarile utilizatorilor in ceea ce priveste accesoriile de mana. Extraordinar de mic la numai 1,57 cm, Asus A626 chiar se distinge fata de majoritatea celorlalte PDA-uri de pe piata. Invelisul este facut din otel inoxidabil si intregul PDA cantareste mai putin de 158 de grame. Ecranul digital cu protectie impotriva luminii, de 3,5 toli, completeaza aspectul A626 si confera impresia de accesoriu de lux solid si de inalta calitate."

Ascuns in multitudinea de noi dispozitive Asus, se afla A626. Acest PDA unic este impresionant de mic si cu o carcasa de otel inoxidabil, insa incantarea se opreste aici, deoarece nua are nimic iesit din comun... Dispune de: un procesor Intel XScale 312MHz CPU, 64MB RAM, 128MB ROM, 802,11b/g Wi-Fi, Bluetooth 2.0, un ecran digital QVGA de 3,5 toli, un Mobil Windows 5.0. Daca mai sunteti interesati sa achizitionati unul, le veti gasi pe rafturile magazinelor din SUA si anumite parti ale Asiei si Europei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea