Stiinta & Tehnologie

#asus # asus padfone #padfone 2 #smartphone asus

Asus lanseaza Padfone 2

Asus lanseaza maine noul Padfone 2, smartphone cu accesorii tableta si tastatura, dar specificatiile si primele imagini cu noul Asus Padfone 2 au ajuns deja online.

Device-ul hibrid este bazat pe telefon, care poate fi atasat unei tablete pentru un ecran tactil mai mare, iar prin atasarea unui dock cu tastatura, Asus Padfone 2 devine practic un mic ultrabook.

Spre deosebire de primul model Asus Padfone, lansat in luna aprilie, Asus Padfone 2 se ataseaza direct de tableta fara un capac de protectie.

Noul Asus Padfone 2 are un ecran mai mare, de 4,7 inci si este dotat cu o camera de 13MP. Specificatiile vor fi prezentate oficial in 16 octombrie, dar telefonul va avea probabil un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon S4 Pro si memorie RAM de 2 GB, potrivit GSMArena.com.

In ciuda functionalitatii hibrid 3-in-1 a primului Asus Padfone, pretul ridicat a fost un obstacol pentru multi cumparatori, dar noul Asus Padfone 2 ar putea avea un pret mai redus, sau acelasi pret cu specificatii imbunatatite.



Sursa foto: Androidandme.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea