Stiinta & Tehnologie

#smartphone #puzzle #astraware sudoku #blackberry

Astraware Sudoku disponibil pentru BlackBerry

Studiourile Astraware anunta disponibilitatea lui sudoku pentru smartphone-urile BlackBerry.

astraware sudoku este unul din cele mai de succes jocuri ale companiei si a fost lansat in mai multe variante pentru diferite dispozitive mobile.

Mai multe puzzle-uri

Odata cu lansarea lui Astraware Sudoku, compania a facut si un update al jocului pentru dispozitivele care ruleaza sistemele de operare Palm OS si Windows Mobile.

Jocul pentru terminalele BlackBerry include puzzle-uri care pot fi descarcate zilnic de utilizatori de pe un server dedicat . Nivelul de dificultate al acestora creste cu nivelul la care a ajuns jucatorul.

Cei care dispun terminale care ruleaza sistemele Palm sau BlackBerry vor putea descarca pentru Astraware Sudoku puzzle-uri pentru jocuri in modul multiplayer.

Joc interactiv

Noua versiune de Sudoku vine cu un set de caracterisitici ajutatoare pentru utilizator, un ghid de rezolvat Sudoku, tutoriale si un sistem special de indicii pentru puzzle-urile dificile.

Mai mult, jucatorii pot sa isi creeze propriile tabele de puzzle-uri Sudoku si sa incerce sa le rezolve cu ajutorul ghidului din dotare.

Vestea cea mai buna este pretul jocului. Pentru o anumita perioada de timp, Astraware Sudoku va fi mult mai ieftin, adica doar 16 RON. Pretul normal al lui Astraware Sudoku este de 32 RON. Jocul poate fi descarcat de pe site-ul oficial al producatorului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea