Stiinta & Tehnologie

#lansata #cea mai scumpa masina din lume #one-77 #aston martin

Aston Martin One-77 este cea mai scumpa masina din lume

Aston Martin a prezentat la Salonul Auto de la Paris cel mai scump model de masina din lume, Aston Martin One-77 . Acest model urmeaza sa fie fabricat intr-o serie limitata la 77 de exemplare, pretul pentru un astfel de exemplar ridicandu-se la 1.5 milioane de euro.

Producatorul britanic are deja peste 100 e comenzi pentru viitorul model One-77, insa numai 77 dintre aceste comenzi urmeaza sa fie onorate.

“Criza financiara nu ne va afecta vanzarile. Interesul pentru modelele noastre este incredibil”, a declarat designer-ul sef al Aston Martin, Marek Reichmann, pentru Wall-Street.ro.

Viitorul model aston martin one-77 va dispune de un propulsor V12 de 7.0 litri ce va fi montat pe un sasiu din fibra de carbon si aluminiu.

Modelul One-77 a reusit sa castige titlul de cea mai scumpa masina de pe glob, detronand astfel modelul Bugatti Veyron al carui pret de achizitie este de aproximativ 1 milion de euro.

Primele exemplare ale modelului urmeaza sa fie livrate in toamne lui 2009 pentru clientii care au platit un depozit de 250.00 de euro.


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea