Stiinta & Tehnologie

#aston martion #cygnet #toyota iq

Aston Martin a prezentat noul Cygnet la Geneva

Britanicii de la Aston Martin au prezentat noul Cygnet la Salonul Auto de la Geneva. Modelul reprezinta o versiune ultraluxoasa a lui Toyota iQ, dar nu beneficiaza de nicio imbunatatire din punctul de vedere al performantelor.

Cel mai mic model Aston Martin creat vreodata a debutat astazi la Salonul Auto de la Geneva. Acesta se numeste Cygnet si foloseste platforma tehnica a lui Toyota iQ. Cei de la Aston Martin au operat modificari estetice si au schimbat interiorul in intregime, lasand partea mecanica a acestui model neatinsa.

Cel mai mic model cu patru locuri din lume este disponibil in trei configuratii – 2+2, 2+1 sau doar in versiunea cu doua locuri. Practic, cei de la Aston Martin au creat o versiune ultra-exclusivista a lui Toyota iQ, pe care doresc sa o comercializeze clientilor existenti ai marcii. Englezii vor sa vanda intre 2.000 si 4000 de unitati Cygnet in Europa, tinta de vanzari destul de indrazneata dat fiind faptul ca pretul de pornire al acestui model este dublu fata de versiunea de top a modelului pe care este bazat.

Producatorul din Gaydon ofera noul Cygnet clientilor care doresc o solutie noua de transport, iar modelul Cygnet va fi disponibil doar celor care isi cumpara si un Aston Martin conventional. Implementarea lui Cygnet in gama Aston Martin ii ajuta pe britanici sa isi reduca media de emisii CO2 la nivel de gama fara a crea un hibrid sau un vehicul electric.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea