Stiinta & Tehnologie

#archos #internet tablet #voip #hsdpa #wi-fi #telefon mobil

Archos planifica lansarea unui telefon mobil

Compania americana Archos planifica lansarea primului lor telefon mobil.

In prezent Archos sunt cunoscuti pentru producerea ro /de" title="de">de dispozitive ca netbook-uri sau playere video si muzicale.

Specificatii tehnice

Compania a prezentat prototipul ca fiind un model de dispozitiv mobil conectabil la Internet ( Internet tablet ) amestecat cu capabilitatile unui telefon mobil. Acesta va veni dotat cu ecran sensibil la atingere mai mult decat generos, de 4,3 inch si cu o rezolutie de 854 x 480 pixeli.

Mai mult, modelul este echipat cu cel mai puternic procesor existent pe piata cu o putere de 1 Ghz, iar gromisea dispozitivului nu va depasi 10 mm. Modelul va rula si un sistem de operare, iar cei de la Archos Au ">au optat pentru Google Android. Din pacate nu exista alte detalii tehnice referitoare la acest telefon. Reprezentantii companiei nu au specificat nici o data exacta a lansarii dispozivitului sau pretul la care acesta va putea fi achiztionat de doritori.

Promisiuni Archos +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+-
In prezent exista zvonuri despre un PMP (Portable Media Player) pe care Archos il pregateste si care ar avea si anumite functii de telefonie. Modelul Archos 5 este un Internet tablet care are microfon si poate efectua apeluri in sistem VoIP (Voice over IP).

Acelasi gadget mai vine dotat cu Wi-Fi, prin care utilizatorul poate face si convorbiri telefonice. Totusi, se pare ca divizia Archos din Franta ar lucra la un dispozitiv care va putea efectua convorbiri cu ajutorul conectivitatii HSDPA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea