Stiinta & Tehnologie

#ipod touch #apple #iphone #gratuit #archibal's adventures

Archibald's Adventures disponibil pe iPhone

Rake In Grass, companie dezvoltatoare de jocuri casual pentru PC-uri si Mac si dispozitive mobile , a anuntat lansarea unei noi versiuni a unui joc deja cunoscut.

Archibald's Adventures este disponibil acum si pe dispozitivele Apple iPhone si iPod Touch .

Povestea lui Archibal

Jucatorul intra in pielea unui baiat pe nume Archibal care pentru inceput poseda doar un skateboard . Precum se avanseaza in joc, mijloacele de transport vor incepe sa fie si ele tot mai mari si capabile, ajungandu-se pana la vehicole robotice care escaladeaza ziduri si tavane.

Misiunea lui Archie este sa prinda toate formele de viata care au evadat din cauza profesorului Klumpfus. Acestea au scapat in urma unui experiment pe care Klumpfus l-a ratat, iar computerul central i-a inchis pe toti intr-o casa.

Disponibilitate si caracteristici

Jucatorul are la dispozitie 114 nivele, jocuri de puzzle, gamplay nou, masinarii ciudate si grafica buna. Archibal's Adventure se va folosi de accelerometrul din dotarea dispozitivelor si de ecranul tactil.

In prezent jocul este gratuit si poate fi descarcat de pe site-ul oficial al producatorului Rake in Grass sau prin iTunes. In pagina de download de afla si cateva specificatii despre puterea pe care sistemul trebuie sa o aiba pentru a rula jocul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea